Filters

Filteri

Cijena: € –
Poništi
Kärcher
Prikazano 24 od 254 proizvoda
Posebno za izvođače građevinskih usluga: T 10/1 Adv usisavač za suho usisavanje s priključnim kabelom za napajanje, antistatičkim savijanjem, pohranom kabela i trajnom glavnom košarom za filtar za usisavanje sa ili bez filter vrećice.
Dostupnost: Dostupno
186,00 €
Favorit za obrtnike među usisavačima za mokro/suho usisavanje: Kärcher NT 30/1 Tact Te Adv s utičnicom uređaja (automatsko uključenje/isključenje) i čišćenjem filtra Tact za rad bez prekidanja.
Dostupnost: Dostupno
809,00 €
Performanse koje uvjeravaju: visokotlačni perač K 5 WCM s vodeno hlađenim i snažnim motorom savršen je za uklanjanje prljavštine na stazama, terasama i vozilima.
Dostupnost: Dostupno
353,00 €
Nadopunjujemo naš postojeći, komercijalni asortiman suhih usisivača modelom T 15/1 te ponovo na ovo važno tržište donosimo izvrstan model.
Dostupnost: Dostupno
459,00 €
Dvije bočne metle, spremnik za smeće zapremine 20 l i širina metenja 680 mm: stroj za metenje S 4 Twin za uporabu na manjim i užim površinama i temeljitu čistoću do ruba tijekom čitave godine.
Dostupnost: Dostupno
179,00 €
NT 30/1 Ap L je kompaktni mokro/suhi usisavač srednje klase iznimne snage usisavanja, s kvalitetnim i dugovječnim komponentama i s mnoštvom opreme.
Dostupnost: Dostupno
423,00 €
S integriranim čišćenje filtra, dugotrajnom usisnom snagom i metalnim spremnikom 14 l: snažni usisavač za pepeo i suhi usisavač za sigurno odstranjivanje pepela bez dodira s nečistoćom.
Dostupnost: Dostupno
129,00 €
Praktično odstranjuje pepeo bez dodira s nečistoćama: snažni usisavač za pepeo i suho usisavanje AD 4 Premium s metalnim spremnikom od 17 litara, filter čišćenjem.
Dostupnost: Dostupno
158,00 €
Snažan i svestran: parni čistač SC 5 EasyFix s tlakom pare od 4,2 bara i priključkom za glačalo na paru, VapoHydro funkcijom, spremnik za vodu koji se može stalno puniti i podna mlaznica.
Dostupnost: Dostupno
446,00 €
Praktično i neprekinuto čišćenje parom: s parnim čistačem SC 4 EasyFix s EasyFix podnom mlaznicom i spremnikom za vodu koji se može trajno puniti i odvojiti.
Dostupnost: Dostupno
287,00 €
Kompaktni usisavač VC 3 s spremnikom s višeciklonskom tehnologijom omogućuje vam usisavanje bez filter vrećice. Time se štedite potrebe za mijenjanjem i kupnjom novih skupih filter vrećica. Također možete na prvi pogled vidjeti kada treba isprazniti prozirni spremnik za otpad. Osim toga, sustav bez vrećica ne proizvodi neugodne mirise, što svi – a ne samo alergičari – mogu cijeniti. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, VC 3 je savršen za širok raspon primjena u stanovima i manjim kućama. Mlaznica za pukotine i mekana četka za prašinu znače da možete temeljito očistiti uske otvore i osjetljive površine, kao i tvrde podove i tepihe. Ostale značajke opreme na usisavaču su HEPA higijenski filtar, koji pouzdano filtrira najfiniju prljavštinu poput peludi ili drugih čestica koje izazivaju alergije, te praktičan položaj za parkiranje.
Dostupnost: Dostupno po narudžbi
Cijena na upit
Nema više usisavanja prije brisanja! Zahvaljujući tehnologiji s 4 valjka s suprotnom rotacijom, naš bežični čistač podova FC 7 brzo i bez napora uklanja svakodnevnu mokru i suhu prljavštinu sa svih tvrdih podova – a s promjenjivom funkcijom pojačanja može se koristiti i za vrlo tvrdokornu prljavštinu i odmah do ruba. Može pokupiti čak i dlake zahvaljujući filtru za kosu. To rezultira uštedom vremena do 50%** u usporedbi s konvencionalnim metodama čišćenja i oko 20% boljim rezultatima čišćenja u usporedbi s normalnom krpom*. S vremenom rada od 45 minuta, snažna baterija može očistiti do 175 m² otpornih tvrdih podova i pukotina. Količina vode i brzina rotacije automatski namočenih valjaka mogu se podesiti na dvije razine čišćenja kako bi odgovarale vrsti poda, a nema potrebe za povlačenjem kanti zahvaljujući odvojenim spremnicima za svježu i prljavu vodu.
Dostupnost: Dostupno
429,00 €
WD 6 PS V-30/6/22/T nudi izvanrednu snagu usisavanja i energetsku učinkovitost te je opremljen spremnikom od nehrđajućeg čelika od 30 litara, kabelom od 6 metara, usisnim crijevom od 2,2 metra i integriranim napajanjem utičnica.
Dostupnost: Dostupno
269,00 €
Pokretni visokotlačni čistač HD 6/15 M Plus s izmjeničnim napajanjem s aksijalnom pumpom s 3 klipa. Kompaktan, pouzdan stroj s visokim performansama čišćenja i energetskom učinkovitošću za svakodnevnu upotrebu.
Dostupnost: Dostupno
1.179,00 €
Snažan i učinkovit uz super omjer cijene i učinka: WD 3 V-17/4/20 impresionira plastičnom posudom od 17 l, kabelom od 4 m, usisnim crijevom od 2 m i jednodijelnim filterom uloška.
Dostupnost: Dostupno
92,00 €
Novo!
Posebna ponuda!
Za još veću kontrolu: K 5 Power Control tlačni čistač sa savjetnikom u aplikaciji, G 160 Q Power Control pištoljem, Vario Power mlaznom cijevi i Kärcher Plug 'n' Clean sustavom.
Dostupnost: Dostupno
369,00 €
Novo!
HD 9/25 G najsnažniji je visokotlačni čistač hladnom vodom s benzinskim motorom u klasi. Ističe se samodostatnim napajanjem i radnim tlakom do 250 bara.
Dostupnost: Dostupno
1.456,24 €
Novo!
Kaercher profesionalni industrijski usisavač IVR-L 100/24-2 TC za usisavanje i odvajanje hladnih maziva i strugotina u metaloprerađivačkoj industriji , IVR-L 100/24-2Tc
Dostupnost: Dostupno po narudžbi
Cijena na upit
Novo!
Karcher PGG 8/3 agregat za struju sa električnim paljenjem
Dostupnost: Dostupno
1.337,28 €
Novo!
Karcher PGG 6/1 agregat za struju sa električnim paljenjem
Dostupnost: Dostupno
1.041,30 €
Novo!
Karcher PGG 3/1 agregat za struju sa električnim paljenjem
Dostupnost: Dostupno
728,97 €
Novo!
Idealan za obrtnike: mokro/suhi usisavač NT 22/1 Ap s utičnicom za uređaje (s automatskim zaletom), velike usisne moći i s poluautomatskim čišćenjem. Kompaktan i lagan uređaj za početnike.
Dostupnost: Dostupno
243,00 €
Akumulatorska metla KB 5 za komforno međučišćenje.
Dostupnost: Dostupno po narudžbi
Cijena na upit
Karcher FC 5 uređaj za čišćenje tvrdih podova s valjcima od mikrovlakana i funkcijom 2 u 1 za brisanje i usisavanje vlažne i suhe nečistoće u samo jednom radnom koraku.
Dostupnost: Dostupno po narudžbi
Cijena na upit
Košarica
Vaša košarica je prazna
Izbornik