O nama

Izgradnjom vlastite prodajne mreže Trutanić d.o.o. se od 2010. godine nalazi na novoj lokaciji na čak 350m² zbog proširenja asortimana s mnoštvom artikala različitih namjena.

"Alat za profesionalce" - slogan Trutanić d.o.o.-a podrazumijeva različite robne marke alata koje se koriste u različitim granama industrijske proizvodnje, brodogradnji, cestogradnji, graditeljstvu, telekomunikacijama ili za osobne potrebe u domaćinstvu.

Zastupnici smo za mnogih tržnih marki za istarsko područje, kao što su; Makita, Metabo, Flex, Ridgid, Rems, Beta, Proxxon, Kärcher, Master, Knipex, Rodcraft, Panoply... Također smo uvoznici tržne marke Karcher i Lavorwash za koju pružamo podršku servisa i svih rezervnih dijelova.

Osim profesionalnog i hobi alata nudimo Vam i bogat asortiman radne odjeće i obuće za graditeljstvo, hotelijerstvo, vrtlarstvo, ribarstvo i mnoge druge djelatnosti. Također u ponudi imamo i strojeve za održavanje i čišćenje vanjskih površina (miniwash - visokotlačne perače i profesionalne industrijske usisivače), agregate brojnih marki, opremu za sigurnost u radu, opremu za održavanje vozila i još mnogo toga.

Prateći svjetske trendove kontinuirano obogaćujemo asortiman kako bi svojim kupcima ponudili najbolje. Zadovoljstvo naših kupaca naša je najveća prednost.

Košarica
Vaša košarica je prazna
Izbornik