Dick SET NOŽEVA (D82553-00)

Set sadrži noževe : model 2368 – dužine 13 cm, plavi model 2006 – dužine 18 cm, plavi model 2348 – dužine 21 cm, plavi
  • Dostupnost: Dostupno
  • Brend: DICK
  • Šifra: 197747
45,00 €

Cijene za obročno plaćanje:

  • 3 mjeseca: 46,35 €
  • 6 mjeseci: 46,80 €
  • 12 mjeseci: 47,25 €

OPIS

 

Ovaj Dick set noževa dolazi u pakiranju od tri komda, drške plave boje.

 

Kataloški broj: 82553-00.

 

Dick set noževa za meso su izrađeni isključivo od visoko legiranog nehrđajućeg čelika. Ovaj osnovni materijal osnova je za daljnju obradu dick set noževa gotovog kvaliteta.

 

 

 

SPECIFIKACIJA

 

Dick set noževa se izrađuje od posebno valjanih, konusnih šipki. Otvrdnjavanje kao sljedeći korak značajno pridonosi kvaliteti noža. Sirova se tijela očvršćuju pod zaštitnim plinom u neprekidnom procesu pri preko 1.000 ° C. Sustavi su vrhunski i jamče definirani i kontrolirani postupak očvršćivanja. Izbjegava se bilo kakav kontakt s kisikom, jer će u protivnom površina skalirati. Budući da je očvrsli čelik neelastičan, najveći stres u čeliku mora se ukloniti temperiranjem na temperaturama do 250 ° C, odnosno molekule čelika moraju se “poravnati”. To daje noževima željenu elastičnost i žilavost. Stvarno brušenje oštrice vrši se posebnim CNC-kontroliranim potpuno automatskim brusilicama, koje jamče stalnu kvalitetu. Daljnje poliranje osigurava ravnomjernu, finu površinu.

 

Ručka je pričvršćena nakon postupka brušenja. Ručka na Dick setu noževa je oblikovana pomoću posebnog postupka. Ovom metodom oštrica i ručka čvrsto su povezani jedan s drugim bez zazora. Ručka je higijenski savršeno izrađena od visokokvalitetne, ne klizajuće i otporne plastike bez abrazije. Noževi su naravno sigurni i u perilici posuđa i otporni na toplinu do 130 ° C.

 

Konačni odbitak rezne ivice obavljaju stručnjaci na strojevima koji su razvijeni unutar kuće i daju nožu optimalnu sposobnost rezanja. Laserski uređaji za mjerenje kuta koriste se za provjeru da li je osiguran optimalan kut brušenja i struganja. Kontrole procesa provode se nakon svakog od oko 25 radnih koraka, koji su dokumentirani. Uostalom, svaki nož dobiva prepoznatljivu oznaku F. Dick, koja stoji za kvalitetu i tradiciju.

 

Uz stalne kontrole kvalitete tijekom proizvodnje, svi proizvodi su također podvrgnuti strogoj završnoj kontroli. Jer kvaliteta je za Friedra. Dick nije pitanje, već odgovor.

 

 

 

Težina: 0,6 kg

Košarica
Vaša košarica je prazna
Izbornik