Sigma REZAČ KERAMIKE 125 cm (4EN)

Sigma ručni rezač, urezivanje na guranje od sebe, maksimalna dijagonala pločice 88,1 cm, debljina pločice od 0-19mm, potisne snage 1200 kg, ukupne težine 21,1 kilograma
  • Dostupnost: Dostupno
  • Brend: Razno
  • Šifra: 199221
658,00 €

Cijene za obročno plaćanje:

  • 3 mjeseca: 677,74 €
  • 6 mjeseci: 684,32 €
  • 12 mjeseci: 690,90 €

Maksimalnog reza dijagonale pločica 88,4 centimetra, a pločica se zarezuje potezom guranja od sebe te loma korektnim udarcem na vrh drške. Najdeblja preporučena debljina pločice trebala bi biti od 0-19 milimetara ili tri četvrtine inča. Potisna snaga ručke je 1200 kilograma. Sigma rezač je težak cca. 21,1 kilograma.

 

Mehanizam zaključavanja kutova od -45 do 45 stupnjeva a omogućuje vam postavljanje dijagonalnih pločica gotovo jednako brzo kao i postavljanje klasičnih kvadratnih pločica.

 

SPECIFIKACIJE

  • Maksimalna duljina rezanja: 125 cm

  • Maksimalna veličina dijagonalne pločice: 88,4 cm

  • Maksimalna debljina rezanja/loma ploče: 19 mm

  • Rotirajuća mjerna traka rotira se do 45 stupnjeva u oba smjera

 Ručni rezač pločica Sigma 4EN je rezač pločica visokih performansi za rezanje keramičkih i porculanskih pločica, duljine rezanja 125 cm. Sadrži jednu šinu, postolje s oprugom, ručke s kugličnim ležajevima, i izmjenjive ručke. Dostupan je cijeli niz Sigma alata, pribora i zamjenskih dijelova.

Okretna mjerna šipka koja podržava pločicu rotira se za 45 ° u oba smjera i zakrenuta je u središtu linije rezanja, što omogućuje dobivanje stvarnog mjerenja komada koji se reže. Mjerna ljestvica od 45 ° u sekundi daje duljinu dijagonale. Gumb za brzo pozicioniranje olakšava brže postavljanje na standardne kutove. Preciznost, praktična uporaba i mala težina glavne su karakteristike rezača pločica Sigma.

Pogodna za rezanje svih vrsta komercijalno dostupnih pločica.

Sigma rezač poznat je kao najbolji na svijetu po svojoj kvaliteti. Ovi ručni rezači pločica talijanske proizvodnje mogu rezati najtvrđi porculan. Staklene mozaik pločice na savršeno jednake trećine, debele opločnike i prirodni kamen, a također su više nego sposobni kada je u pitanju rukovanje mramorom i granitom. Sigma mehanizam za zaključavanje kuta od -45 do 45 stupnjeva omogućuje vam postavljanje pločica s dijagonalnim uzorkom gotovo jednako brzo kao što biste položili kvadratni raspored pločica. Sigma rezač pločica štedi mnogo vremena na gradilištu u usporedbi s tipičnom pilom za mokro rezanje pločica.

Košarica
Vaša košarica je prazna
Izbornik