STIHL AKUMULATORSKA KOSILICA RMA 235 sa 2 akumulatora (2xAK20) i punjačem AL101 (6311 200 0018)

Lagana akumulatorska kosilica s Eco načinom rada, 63112000018, RMA 235 + 2 X AK 20 + AL 101
 • Dostupnost: Dostupno po narudžbi
 • Brend: Stihl
 • Šifra: 191820
Stihl logo
409,00 €
3.081,61 kn

Cijene za obročno plaćanje:

 • 3 mjeseca: 421,27 € / 3.174,06 kn
 • 6 mjeseci: 425,36 € / 3.204,87 kn
 • 12 mjeseci: 429,45 € / 3.235,69 kn

Prednosti ovog uređaja odmah su vidljive: mala masa uređaja i jednostavno rukovanje. Okućnice male površine lako je i jednostavno uređivati pomoću ove kosilice. Energija potrebna za rad ovog i drugih STIHL COMPACT uređaja stoji spremljena u visokokvalitetni Litij-ionski akumulator. Elektromotor je opremljen stalno aktivnim Eco-Modus sklopom, koji se zajedno s optimiziranim nožem brine za maksimalnu učinkovitost pri košnji. Visina košnje podesiva je centralno na pet stupnjeva, s postranim indikatorom trenutno podešene visine. Sklopiva košara za spremanje otkosa uobličena je da maksimalno olakša rukovanje i pražnjenje. Između izvršavanja radnih zadataka ovu je kosilicu iznimno lako prenositi i skladištiti. U kompletu s akumulatorom 2 x ak 20 i punjačem AL 101.

 

Specifikacija

Širina košnje 33 cm
Visina košnje 25-65 mm
Zapremnina košare 30 l
Težina uređaja 14 kg
Zajamčena razina zvučne snage 89 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka 87,9 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw 1,8 m/s²
Faktor Nesigurnosti K 0,9 m/s²
Nesigurnost KpA 2 dB(A)
Vrsta akumulatora Litij-ionski COMPACT

 

 • Kosilica se isporučuje sa 2 akumulatora / baterije 2x AK20 i punjačem AL101

RMA 235.0+2xAK20+AL101

 

Posebne značajke

 • Sklopiva košara za otkos

  Inovativna košara za otkos napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno otvara radi pražnjenja. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite uređaj i poslužioca od uskovitlane prašine i nečistoće. Pokazivač napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje.

 • Nož za košnju optimiziranog oblika

  Nož za košnju optimiziranog oblika siječe vlati trave s minimumom utroška energije i uskovitlava točno onoliko zraka koliko je potrebno. Na taj se način štedi energija pohranjena u akumulatoru, i povećava se radni učinak. 

 • Centralno podešavanje visine košnje

  Centralno podešavanje visine košnje lako je izvedivo uz pomoć sustava poluga potpomognutih oprugama. Na taj se način jednostavno postiže podešenje visine košnje u nekoliko stupnjeva, a taj se podatak prikazuje na skali smještenoj na boku uređaja. 

 • Kućište od polimera

  Kućište STIHL Akku kosilica napravljeno je od visokokvalitetnog polimernog materijala. Ovo neuobičajeno lagano kućište iznimno je robusno i otporno na mehanička oštećenja, vrućine i UV- zračenje. 

 • Sklopiva ručka

  Zahvaljujući svojim sklopivim ručkama STIHL Aku kosilica brzo se i lagano sklapa u svrhu odlaganja, transporta ili čišćenja. 

 • Uležišteni lagani kotači

  Kotači kojima je opremljena naša Aku kosilica vrlo su robusni i trajni, te omogućavaju lagano upravljanje uređajem, budući da su pogonski kotači opremljeni protukliznim profilom za kvalitetniju vuču, a prednji kotači imaju uzdužne ripne za bolje usmjeravanje stroja. 

 • Eco-način rada

  Uz Eco način rada broj okretaja kosilice prilagođava se snazi potrebnoj za izvršenje pojedinog zadatka. na taj se način štedi energija od bespotrebnog trošenja, a što za posljedicumia mogućnost obrađivanja većih površina bez potrebe za dopunjavanjem akumulatora. Ovaj sustav aktivan je kod prikazanog modela neprestano. 

 • Prijenosna ručka

  Ručka integrirana u kućište umnogome pojednostavnjuje prijenos i rukovanje ovom kosilicom. Ručka također može koristiti i kao mjesto pričvršćivanja remena za osiguravanje od pomicanja u transportu. 

Košarica
Vaša košarica je prazna
Izbornik