Prikazano 6 od 6 proizvoda
Novo!
Jedinstvena strujna kliješta koja imaju sposobnost mjerenja TRMS AC struje curenja sustava, također može pomoći u otkrivanju subitaka u sustavu i sugeriraju moguće razloge gubitka. Mjerenje napona (AC / DC), frekvencije, snage, harmonika, faktora snage (PF), ukupni harmonijskog izobličenja (THD) i crest faktora čine ovaj instrument prikladno za bilo kojeg električara i inženjera.
Dostupnost: Dostupno
482,00 €
Novo!
Industrijska TRMS strujna kliješta za mjerenje izmjenične i istosmjerne struje sa širokim otvorom čeljusti i sposobnošću za mjerenje struja do 1000 A. Ima sposobnost mjerenja kapaciteta i frekvencije, a opremljen je ugrađenom VFD značajkom koja čini instrument sposobnim za mjerenje stvarnih vrijednosti u skladu s frekvencijom. Koristi najsuvremeniju mjernu tehnologiju i smješten je u čvrstom industrijskom kućištu. Također ima baterijsku svjetiljku za rad u mračnim prostorima.
Dostupnost: Dostupno
248,00 €
Novo!
Svestranost, robusno kućište, velika točnost i mnoštvo mjernih funkcija ključne su značajke strujnih kliješta.
Dostupnost: Dostupno
128,00 €
BE40 , Strujna kliješta TROTEC BE40 , BE40 STRUJNA KLIJEŠTA
Dostupnost: Dostupno po narudžbi
37,03 €
Strujna kliješta digitalna , 600 V , 2203
Dostupnost: Dostupno po narudžbi
20,04 €
RIDGID mikro CM-100 je True RMS & autoranging digitalni uređaj s velikim mogućnostima u mjernom području. Osim mjerenjem AC / DC struje, micro CM-100 također se može koristiti kao multimetar za 8 drugih funkcija, te će dati jasne i točne vrijednosti na velikom LCD-u s pozadinskim osvjetljenjem.
Dostupnost: Dostupno
Cijena na upit
Košarica
Vaša košarica je prazna
Izbornik